miercuri, 28 aprilie 2010

Gata, stop !

Oamenii's aiurea ! Sunt momente in viata in care toate vin parca la pachet ..sunt prea multe si nu poti sa le faci fata . Prea multe probleme, certuri , lipsuri ! Vrei sa spui STOP ..si spui... Dar oricum nu ajuta la nimic ! Si asa incepe povestea de week-end


Suna alarma ! O inchid si vreau sa continui neterminatul somn . Nu pot ...! Papagalii fiind porniti de alarma ..Vreau sa apas "Stop " sau macar " Pause " ,dar cusca papagalilor e prea departe .Ziua incepe prost ...soptesc usor :


- Si sambata era ziua mea preferata din saptamana!


Deschid televizorul de parca as apasa pe butonul verde de la telefon pentru a suna la "SOMN" !... Renunt! Suna ocupat ! Ma gandesc sa ma ridic din pat ..ma gandesc dar nu pot ! Ceva imi spune sa mai stau ..pana cand ...Vrrr ...vibreaza telefonul ..Incerc sa nu'l bag in seama , dandu'mi seama cine suna ..Bun ,a inchis ! Dar va continua asa ca mai bine il inchid si'i zic ca mi s'a terminat bateria ...Imi zic in gand : " Las'o balta ! " si schimb canalele la televizor fara sa ma determine ceva sa opresc .. Ma gandesc ...poate chiar prea mult ! Am probleme inexistente ,dar create ! Prea multe griji , prea multa pasare ! Prea multt... De ce ii asa greu de spus adevarul , chiar si intr'o prietenie ? De ce conflictele interioare sunt asa profunde ? De ce timpul ne apasa atat de tare ? De ce realizam ca nu avem nevoie de un lucru decat dupa ce il avem ? Prietenie , familie, dragoste,sanatate ,scoala ...categorile mari ! De ce problemele categoriilor vin toate odata ? Vreau sa nu fie ! Vreau sa dispara ! Vreau sa treaca ! Gata ..plec in lume ! Sunt prea multe ! Mi'e frica ..si vreau sa fug de tot ...Dar n'o fac ! De ce ? Nu pot !






Asa ca ..renunt la asa'zisa plecare in lume ..Zambesc si las' sa treaca timpul oricum maine sunt sigura ca se va intampla ceva ce poate va schimba totul ..! :)



Si chiar s'a intamplat , dar asta e alta poveste :d .


Altceva ?Da Doamne sa treaca bine tezele si vine Tecuciu' \:d/ . Daca ajung cu bine pana acolo si vin intreaga acasa inseamna ca viata'i chiar frumoasa ! :)).

2 comentarii:

Insane spunea...

I totally get you.Astazi am vrut sa pun capat sa spun stop sau macar fast forward mass-urilor cu virusi, m-au disperat.

Ale(xa) spunea...

Mda, eu cred ca toti oamenii vor sa spuna uneori stop sau macar "pause" . Si la faza cu mass'urile Mie mi se parea amuzant ca toti dadeau in acelasi timp ..mi se parea aiurea :-L ca dadeam si eu ..:)).