sâmbătă, 15 mai 2010

Nu serios ? .

Azi ma simt ciudat ...! Poate pentru prima oara in viata sau mai degraba pentru prima oara in viata cu adevarat sunt al naibii de confuza si nu inteleg oamenii ! Adica ..unii oameni . Sa luam asa ..muzica ! Am auzit azi o melodie oribila !Si videoclipul mai ceva ! Una (saraca !) blonduta ..o cheama Alexandra (culmea , nu ? ) si melodia credca se numeste lollipop . Deci ..e absolut ...pfff ! Lasand asta deoparte toti oamenii mint ! Pana acum nu mi'am dat seama .. Chiar asa de scumpa'i sinceritatea ? Bun ..trecem si pe asta (incep sa cred ca'i omenesc sa minti ! ) ...Azi sunt neintelegatoare ! Stiti pustii aia sau copchilele alea care suna cu necunoscut si se rad singure ,de parca ar interesa pe cineva sa le asculte dumele luate de pe net ! Au , au , traieasca telefonul !


Azi sunt si revoltata ! :)) . Ce aveti , bai oamenilor ? .Pana imi dau seama cica Roxii ma cheama afara si vorba aia : draperiile's draperii ! Chiar daca multi nu stiu asta ! :)).

Un comentariu:

Insane spunea...

Legat de piesa, e nasol dar cam asta se promoveaza si nu numai la noi.Sa minti... da, cred ca a devenit o obisnuinta.Aia cu telefoanele, maybe they will grow out of it..