duminică, 10 ianuarie 2010

Odata,..ca niciodata..

Mda, titlul nu se prea potriveste..In fine.Compunerea.i special pentru profa de romana.:)).Pentru ca am primit pe asta -10 .:))..ca mna..trebuia sa puna si minusul ala!..Deci trebuia sa fac o compunere cu talc!...Ce-a iesit: 





Odata.., ca niciodata...!




Am fost si eu mic,logic,ca totsi oamenii si am fost un copil problema..M-am mutat de la o scoala la alta pana cand am ajuns in clasa a 5-a ..Sa vezi atunci!.Mama m-a mutat la un liceu .[cica acolo profesorii sunt mai buni.!.]..Auleu!.Erau acolo niste copii..de nici nu-tsi imaginezi ..Zicala aia: "Inalt ca bradul si prost ca gardul" dar nu asta-i invatsatura care se desprinde din compunerea mea..Fiind fara Ady, prietenul meu cel mai bun, am incercat sa ma integrez in mai multe grupuri: echipa de handbal, clubul de citit si mai multe altele,dar nu m-au acceptat pentru ca eram pitic!Ciudat,nu? Oare ce legatura are asta cu cititul sau desenul?.In fine! Am trecut repede peste asta si..la pranz..la cantina.., din cauza unei batai cu mancare,bineintseles iscate de mine, sandviciul[cica asa se scrie] meu a ajuns pe bluza unui baiat din clasa a 7-a, dar nu orice baiat, ci Jony [nume lipsit de inspiratsie]..El este cel mai rau baiat ! Mama lui il rasfatsa mereu..Se imbraca in negru, se machiaza, isi face manichiura..Oare ce baiat o fi si asta? In fine..Sa va povestesc continuarea :



-Ce faci ,piticanie?
-Pai.., practic te-am murdarit !
-Mai ai tupeu sa-mi raspunzi?!
Brusc mi-a aparut in minte chipul unei profesoare.!.Wow.!..Mda, nu mi-a placuut ce-am vazut..Totusi, sa revenim..Incepe:
-Eu, tu ,afara! Dupa ore!
Un fior ma cuprinse..
In ore m-am tot gandit cum sa ma scot si tot imi ziceam:
-Ce te faci, alex?.
Pana cand am obosit sa ma tot gandesc si m-am decis sa decurg la planul B, stegul pacii!
Dupa ore, stand fatsa in fatsa cu Jony, mi-am inceput planul:
-Hei,Jony!Inainte sa ne batem, vreau sa-ti zic ceva : eu sunt un baiat pacifist!Imi cer scuze ca te-am murdarit!Facem pace?
-Ha,ha, ha! Eu sunt o fetitsa pacifista,bla,bla,bla..!Zise Jony c-un glas ptsiguiat!
Ce imitatsie fara talent!Imi ziceam in gand..
-Putem incepe acum?
-Bine!
Jony porni in fuga catre mine vrand sa ma izbeasca..Eu m-am dat la o parte fix in momentul impactului ,mi-am tsinut piciorul si el ,impiedicandu-se, ..Buf! Jos! Alarma izbucni :
-Au,au! Nasul meu!
A doua zi Jony veni sa-si ceara scuze :
-Hei, Alex! Imi pare..rau..pentru cum m-am purtat cu tine..[mda..creca directoarea l-a obligat sa-si ceara scuze!].
-Nu-i nimic.!.





~ De atunci am ramas prieteni..Si..Da!.Imi placea..macar aveam cu cine sa fac nazbatii!
Deci invatsatura este : "Buturuga mica rastoarna carul mare" ..sau copilasul il bate pe fraier! ..Defapt, s-a cam lovit singur./:)

Niciun comentariu: